Etusivu/Puheentunnistustuotteet/Nuance SpeechMagic SDK

Nuance SpeechMagic SDK

Lausuntojen luonti SpeechMagic SDK:n avulla

SpeechMagic SDK tukee useita eri tapoja työstää lausuntoja, minkä ansiosta lääkärit voivat valita mieleisensä ja tehokkaimman työnkulun asiakirjojen luontiin.

  • Edustapuheentunnistus – käytönaikainen (online) korjaus: Lääkäri valvoo itse lausuntojensa valmistumista; tunnistus ja korjaus tapahtuvat välittömästi lääkärin omalla tietokoneella.
  • Taustapuheentunnistus: Käyttäjä sanelee suoraan tietokoneeseen tai mobiiliin sanelulaitteeseen. Sanelu muuntuu tekstiksi taustatoimintona, minkä jälkeen se siirtyy talon sisäiseen tai ulkoiseen puhtaaksikirjoituspalveluun muokkausta varten.
  • Puheentunnistus ilman verkkoyhteyttä: Lääkärit voivat käyttää sanelu- ja puheentunnistusjärjestelmää palvelimen verkon ulkopuolella kannettavassa tietokoneessa tai tabletPC:ssä. Kun laite yhdistetään uudelleen verkkoon, järjestelmä suorittaa tietojen siirtämisen palvelimelle.
Tuotetunnus (SKU): SMSDK Osasto:

Kuvaus

SpeechMagic SDK käyttää uusinta Intelligent Speech Interpretation (ISI) -teknologiaa, jonka avulla luonnollisen puheen ymmärtäminen on entistäkin varmempaa. Uuden tekniikan ansiosta sekä tekstinkäsittelijöiden että itse lausuntojensa luomisesta huolehtivien lääkärien käyttämä aika tekstin tarkistamiseen lyhenee entisestään. SpeechMagic SDK jättää kaikki turhat täytesanat pois ja ohittaa automaattisesti puheen, joka ei kuulu saneluun.

Ohjelma tekee korjaukset, jotka sanellaan tekstiin, lisää tietoja lomakkeisiin ja jopa muotoilee lauseita uudelleen. SpeechMagic SDK myös muokkaa ja järjestelee tekstiä; esimerkiksi se lisää kappaleiden otsikoita, numeroi luetteloita ja lisää vakiomallisia sisällysluetteloita. Tosiasiassa SpeechMagic SDK luo hyvin käyttökelpoisia lausuntoja jäljittelemällä terveydenhuollossa työskentelevää puhtaaksikirjoittajaa, jonka konkreettista apua se tarvitsee vain minimaalisesti.