Oy Konttorityö – asiakkaan asialla
jo vuodesta 1938

Oy Konttorityö on alkuaan maan vanhin yksityisomistuksessa oleva toimistotekniikan maahantuontiyritys

Oy Konttorityön perustaja, toimitusjohtaja Markus Hynninen, kutsuttiin vuonna 1923 ns. Vanhan Systeman Viipurin haaraliikkeen johtajaksi. Koko maan kattanut Systema ajautui konkurssiin suuren pulan seurauksena vuonna 1931 ja tuolloin useat haaraliikkeet itsenäistyivät, myös Viipuri. Markus Hynninen valittiin Viipurin Systeman toimitusjohtajaksi ja kaupungista, joka 30-luvulla oli maan toiseksi suurin, tuli konttoritekniikan maahantuontipiste. Merkkeinä olivat mm. Continental, Addo, Original Odhner ja Burroughs.

Vuonna 1938 Markus Hynninen möi osuutensa Viipurin Systemasta ja muutettuaan Helsinkiin perusti syksyllä samana vuonna yhtiön nimeltään Oy Konttorityö – Kontorsarbete Ab. 60-luvulla tehty yhtiöjärjestyksen muutos pudotti nimestä ruotsinkielisen osan pois.

Yhtiö on tuonut maahan yli 85 vuoden ajan nykyaikaista konttoritekniikkaa eri maanosista. Vuosina 1955 – 1968 Oy Konttorityö oli Olivetti Sp.A. Ivrea (Italia) -tehtaan laitteistojen maahantuoja. Vuodesta 1966 alkaen Oy Konttorityö on keskittynyt Philipsin sanelujärjestelmien sekä niihin liittyvien kokousäänittimien sekä yleensä äänen tulostusta, taltiointia ja tunnistusta käsittelevien järjestelmien markkinointiin. Yhtiöllä on kattava jälleenmyyjäverkosto.

Oy Konttorityö on jäsenenä Suomen Perheyritysten liitossa ja ICT Suomi ry:ssä sekä Palvelualojen Toimialaliitossa. ICT Suomi ry:n (ent. Konttorikoneliikkeiden Yhdistys – Kontorsmaskinaffärernas Förening ry/rf ja Toimistoteknisen Kaupan Yhdistys) perusti aikoinaan Markus Hynninen. Yhdistyksen pitkäaikaisena puheenjohtaja toimi Oy Konttorityön edellinen toimitusjohtaja – yhtiön perustajan Markus Hynnisen poika – yrittäjäneuvos Tom Hynninen. Nyt hän on yhdistyksen kunniapuheenjohtaja.

Puheentunnistus

Nuancen Dragon- ja SpeechMagic-tuoteperheet ovat maassamme laajassa käytössä olevat suomenkieliset puheentunnistusjärjestelmäkokonaisuudet. Nuance Healthcare Solutions on maailman johtava puheentunnistus-, sanelu- ja puhtaaksikirjoitusjärjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Kyseisten järjestelmien avulla sähköisten potilaskertomusten tuottaminen, hallinta ja seuranta on yksinkertaisempaa, tehokkaampaa ja tuottavampaa.

Sanelu ja purku

Olemme niin kotimaassa kuin koko maailmassa laajassa käytössä olevien Philips-sanelutuotteiden edustaja Suomessa. Asiakaskuntamme koostuu sekä julkisen että yksityisen terveydenhuollon organisaatioista ja ammattilaisista, kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimesta, sekä asianajotoimistoista, jotka ovat oivaltaneet digitaalisen teknologian suomat mahdollisuudet työnkuvansa tehostamisessa. Olemme toimittaneet mittavia järjestelmäkokonaisuuksia sairaaloille, terveyskeskuksille, oikeussaleihin, eduskunnalle jne.

Kokonaisratkaisut

Sanelun ja erityisesti puheentunnistuksen hyödyntäminen käytännön työssä on olennainen edellytys tehokkuuteen tähtäävälle toiminnalle. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme ratkaisuja, joissa puheentunnistuksen ja puheohjauksen mahdollistamalla automaatiolla saavutetaan tuloksia, jotka ovat mahdottomia toteuttaa perinteisellä, manuaalisella toimintamallilla. Yhdellä puhekomennolla, tai mikrofonin painikkeen painalluksella, voidaan toteuttaa useita aikaa vieviä manuaalisia vaiheita silmänräpäyksessä.

Ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme niin selvitämme parhaan ratkaisun organisaatiollesi.

Suomalainen osaaminen

Oy Konttorityö on maan vanhin yksityisomistuksessa oleva toimistotekniikan maahantuontiyritys. Vuodesta 1938 jatkunut tuotteiden maahantuonti on saanut rinnalleen liiketoiminnan yleisen sähköistymisen myötä uusia palveluita. Olemme erikoistuneet sanelu- ja puheentunnistustuotteiden sekä järjestelmien myyntiin.

Turvallinen toimittaja

Tyytyväinen asiakas on toimintamme tavoite, palvelemme yhtälailla yksittäisiä henkilöitä kuin suuria organisaatioita etsien aina uusimmat alan tuotteet ja tuulahdukset. Olemme jäsenenä Suomen Perheyritysten liitossa ja ICT Suomi ry:ssä sekä Palvelualojen Toimialaliitossa.

Laitteet, lisävarusteet ja takuuhuolto

Tarjoamme kaikki Philips-laitteet ja Nuancen ohjelmat saneluun, puheentunnistukseen ja purkuun.

Luonnollisesti meiltä saat myös kattavan lisälaitetarjonnan ja takuupalvelun. Huomioi myös koko maan kattava jälleenmyyntiketjumme yllämainittuine palveluineen – meidät löydät läheltäsi!

Takuuhuollamme edustamamme tuotteet. Takuuhuoltoon lähetettävien laitteiden osoite on Pohjoisesplanadi 25 A, 3 krs, 00100 Helsinki.

Partneriverkostomme

Tarjoamme kaikki Philips-laitteet ja Nuancen ohjelmat saneluun, puheentunnistukseen ja purkuun.

Luonnollisesti meiltä saat myös kattavan lisälaitetarjonnan ja takuupalvelun. Huomioi myös koko maan kattava jälleenmyyntiketjumme yllämainittuine palveluineen – meidät löydät läheltäsi!


click map

Tieto creativepc softwarepoint agfa cgi commit carestream mediconsult neagen lforce