Puheentunnistus palvelevana ratkaisuna

Oy Konttorityö edustaa maailman johtavien puheentunnistustoimittajien, Nuancen sekä Philipsin, ratkaisuja ja tuotteita.

Nuance Healthcare Solutions on maailman johtava puheentunnistus-, sanelu- ja puhtaaksikirjoitusjärjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Tarjoamme Nuancen ratkaisuja sekä palveluina, erillisinä järjestelminä täydentämään asiakkaan sovellusperheiden tehokasta käyttöä, että komponentteina integroitavaksi suoraan pääjärjestelmätoimittajien ratkaisuihin.

Luonnollisesti tarjoamme koko laajan osaamisemme etukäteissuunnitelmien laadintaan.

Philips SpeechLive on yleiskielen puheentunnistuksen moderni ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti mm. asianajajille, raportoiville myyjille ja suunnittelijoille. Saat palvelulla valmiit tekstit kätevästi käyttöösi viiveettä vaikkapa suoraan sähköpostisi liitteeksi.

SpeechMED  – terveydenhuollon puheentunnistus

Oy Konttorityö tarjoaa kokonaisratkaisut sekä terveydenhuollon suurimmille yksiköille, koko maan kattaville ketjuille, kuin myös yksittäisille ammatinharjoittajille.

Tarpeistasi riippuen tuomme järjestelmän suoraan organisaatiosi sisälle, tai se tulee pääjärjestelmäsi sisään rakennettuna, tai saat sen kätevästi tietoturvallisesta pilvipalvelusta mukaasi missä ja milloin liikutkin. Huolehdimme käyttäjiesi koulutuksesta yhdessä sovittavalla ja toteutettavalla mallilla, valmistelemme yhdessä käytettävät sanastot murrealueesi ja toimintasi erityispiirteiden mukaisiksi, hyödynnämme käytettävissä olevia resursseja tehdäksemme siirtymävaiheessa perinteisestä sanelusta puheentunnistukseen mahdollisimman sujuvan ja toimintaasi mahdollisimman vähän kuormittavan. Varmistamme Sinulle toimintamallin, jolla saat jatkossakin kätevästi uudet lääkkeet ja vastaavat medikaalitermit saman tien käyttöösi. Kaikki tämä vuosikymmenten kokemuksella.

Tutustu tarkemmin DMD- ja DMWE -tuoteperheisiimme.

SpeechLive – yleiskielen puheentunnistuspalvelu

Philips SpeechLive vie saneluiden työhallintajärjestelmän pilvipalveluun kaikkien hyötyjen kera. Voit äänittää sanelusi missä tahansa, milloin tahansa, nauttien maksimaalisesta turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Vastaanota kirjalliset dokumentit kätevästi ja nopeasti Philipsin ensimmäisellä täydellisellä puhe tekstiksi ‑työhallintajärjestelmäratkaisulla.

Puheentunnistuspalvelu

  • Tuota sähköpostit, dokumentit ja muistit nopeammin ja tehokkaammin puheentunnistuksen avulla
  • Sanele tekstisi älypuhelimen sovelluksen tai sanelimesi kautta ja lähetä puheentunnistukseen
  • Saat valmiin dokumentin lähes välittömästi käyttöösi

Joustava käyttää

  • Pääset tiedostoihin käsiksi milloin tahansa, joten työskentely on sujuvaa missä vain
  • Nopea ja helppo asennus ja tuki
  • Web-selaimeen perustuva työhallintajärjestelmä takaa helpon hallinnoinnin