Dragon Medical Direct – puheentunnistuksen terävin kärki

Oy Konttorityön tarjoama DMD-Puheentunnistus tuo Sinulle yksinkertaisimmalla ja helpoimmalla tavalla turvallisen, helposti käyttöönotettava ja erittäin helposti ylläpidettävän, mille tahansa käyttäjämäärälle tehokkaasti skaalautuvan puheentunnistusratkaisun, joka tarjoaa mahdollisuuden käyttää puheentunnistusta millä tahansa Windows-pohjaisella laitteella, missä ja milloin tahansa. Voit tukeutua tarjoamaamme pilvipalveluun, tai luoda organisaatioosi oman, sisäisen pilven.

DMD-sovelluksen kevyt-client asentuu työasemaasi muutamassa minuutissa ilman monimutkaisia asetuksia saatikka tarpeita integroida sitä potilastietojärjestelmään! DMD:n käyttöliittymä on äärimmäisen yksinkertainen, eikä vie elintärkeää ruututilaa kertomusjärjestelmäsi näkymästä – ainoastaan pieni toolbar kommunikoimassa käyttäjän kanssa tunnistuksen ja tauotuksen tilasta. Teksti tunnistuu suoraan käyttäjän osoittamaan kohdejärjestelmän kenttään. DMD on täysin riippumaton työasemaan asennetuista muista sovelluksista: Missä kohdistin – sinne tunnistuu teksti.

Käytettävyyttä parantavat niin automaattinen äänitystason säätö kuin tekstilohkojen ja fraasienkin käyttömahdollisuus. Lisäksi pilveen talletetut käyttäjien ääniprofiilit ja sanastot ovat käytettävissä mistä vain ja mistä tahansa laitteesta, johon DMD on asennettu.

Palvelu voidaan tarjota suoraan Konttorityön toimesta tai vaihtoehtoisesti asiakas hallitsee paikallista pilveä omassa intraverkossansa. Konttorityön tarjoaman palvelun yhteyteen kuuluu automaattisesti myös sanaston ylläpito mukautus- ja huoltotoimenpiteineen.