Speech Processing Solutions esittelee uusimman innovaationsa, langattoman SpeechMike Premium Air sanelimen. Siinä yhdistyvät edeltävien mallien markkinoiden parhaimmat sanelu- ja puheentunnistusominaisuudet langattomuuden vaivattomuuteen.

Lausuja voi nyt vapaasti liikkua työhuoneessaan. Mikrofonin ja työasemaan yhdistetyn telakointiaseman välissä on häviötön, tietoturvallinen vaihtuvataajuuksinen tiedonsiirto, ja se on täysin verrannollinen langallisiin mikrofoneihin. Yhteystapa on erityisesti suunniteltu ja testattu vaativassa sairaalaympäristössä vallitsevassa signaalimaailmassa. Mikäli etäisyys mikrofonin ja telakointiaseman välillä on kasvamassa liian suureksi, varoittaa mikrofoni siitä mm. merkkivalolla, äänimerkillä, ja värinällä.

Asettamalla mikrofonin telakointiasemaan sen langaton latausratkaisu alkaa välittömästi täydentämään mikrofonin Li-ion akkua, jonka kesto täydellä latauksella on jopa 23 käyttötuntia. Akku latautuu täyteen alle kolmessa tunnissa. Yhdistämällä telakointasemaan Philips jalkaohjaimen Sinulla on heti valmis hands-free saneluratkaisu käytettävissäsi!

Laite soveltuu erinomaisesti Puheentunnistukseen.