Etusivu/Lisävarusteet ja tarvikkeet/Langaton adapteri mikrofonille – AirBridge ACC4100 (*)

Langaton adapteri mikrofonille – AirBridge ACC4100 (*)

AirBridge on kätevä lisävaruste liikkuvaan työhön. Voit yhdistää langattoman mikrofonin tietokoneeseen ilman latausasemaa, ja näin säästää sen kuljettamisen vaivaa ja tilantarvetta laukustasi. Adapteri liitetään tietokoneen USB-porttiin ja paritetaan mikrofonin kanssa, jolloin häviötön, vaihtuvataajuuksinen äänentallennus on käytössä missä ja milloin vain.

Tuotetunnus (SKU): ACC4100 Osasto:

Kuvaus

Käyttöönotto-ohje (AirBridge paketin mukana toimitetaan kuvitettu käyttöohje)

  1. Poista adapterin päässä oleva kirkas suojus ja liitä adapteri tietokoneen USB-porttiin.
  2. Paina adapterin toisessa päässä olevaa mustaa painiketta 3 sekuntia ja vapauta painike (oranssi valo vilkkuu).
  3. Jos mikrofoninasi on Philips SpeechMike Premium Air, niin seuraavaksi paina mikrofonin funktionäppäimiä F1 ja F2 yhtä aikaa noin 3 sekuntia ja vapauta painikkeet. Mikrofonin ja adapterin yhteysvalot palavat hetken oransseina ja muuttuvat vihreiksi, kun yhteys on luotu.
  4. Jos mikrofoninasi on Philips SpeechOne, niin seuraavaksi paina mikrofoniosion kannassa olevaa pientä mustaa painiketta noin 3 sekuntia ja vapauta painike. Mikrofoniosion etupuolella oleva yhteysvalo ja adapterin yhteysvalo palavat hetken oransseina ja muuttuvat vihreiksi, kun yhteys on luotu.
  5. Jos tämä ei onnistunut, niin kokeile uudelleen.
  6. Yhteyttä ei tarvitse luoda joka kerta uudestaan, vaan se pysyy. Myöskään tietokonetta vaihdettaessa (sama mikrofoni ja adapteri).
  7. AirBridge korvaa mikrofonin mukana tulevan pöytätelineen, eli sitä ei kytketä tietokoneeseen tai verkkoon.