Etusivu/Puheentunnistustuotteet/Dragon Medical One

Dragon Medical One

Ominaisuudet

  • Tunnistusprosessi suoritetaan pilvessä, joten kliinikon työasemaan asennettava sovellus minimaalisen pieni.
  • Käytä tunnistusta lähes mihin tahansa kohdesovellukseen – siirrä kursori haluttuun kohtaan ja lausu.
  • Helppo asentaa ja ylläpitää, vielä helpompi käyttää – nopea ja paikasta riippumaton. ClickOnce-asennus (vaihtoehtoisesti .msi-paketointi).
  • Automaattiset versiopäivitykset – veloituksetta.
  • Ei etupainotteista investointia – maksat vain käytöstä.
  • Sanele samaan hintaan niin paljon kuin haluat.
  • Huippuluokan tietoturva – tiedonsiirto suojattu 256-bittisellä kryptauksella (HIPAA).
  • Tukee suoraan Philips -USB-sanelumikrofoneja.
  • Käytettävissä erikoissairaanhoidon ja radiologian sanastot.
Tuotetunnus (SKU): DMD Osasto:

Kuvaus

Puheentunnistus pilvipalveluna

Oy Konttorityön DMO-Puheentunnistuspalvelu on turvallinen, helposti käyttöönotettava, edullinen, ja skaalautuva pilvipohjainen puheentunnistusratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden käyttää puheentunnistusta millä tahansa Windows-pohjaisella laitteella, missä ja milloin tahansa.

Kevyt DMO-sovellus asentuu työasemaasi muutamassa minuutissa ilman monimutkaisia asetuksia ja tarjoaa turvallisen yhteyden pilvessä tapahtuvaan puheentunnistukseen. DMO:n käyttöliittymä on yksinkertainen ja vie enimmilläänkin vain hyvin vähän tilaa kertomusjärjestelmäsi näkymästä. DMO on täysin riippumaton työasemaan asennetuista muista sovelluksista ja siksi saneltu lausunto tunnistuu tekstiksi lähes mihin tahansa kursorin osoittamaan tekstikenttään niin kertomusjärjestelmässä kuin mm. Microsoftin toimisto-ohjelmissakin.

Käytettävyyttä parantavat niin automaattinen äänitystason säätö kuin tekstilohkojen ja fraasienkin käyttömahdollisuus. Lisäksi pilvipalveluun talletetut käyttäjien ääniprofiilit ja sanastot ovat käytettävissä mistä vain ja mistä tahansa laitteesta, johon DMO on asennettu.

Palvelu voidaan tarjota suoraan Konttorityön toimesta tai vaihtoehtoisesti asiakas hallitsee paikallista pilveä omassa intraverkossansa. Konttorityön tarjoaman palvelun yhteyteen kuuluu automaattisesti myös sanaston ylläpito mukautus- ja huoltotoimenpiteineen.

DMO esiteltynä Nuancen omilla sivuilla