Rohkeasti eteenpäin – puheentunnistus uudistaa konsulttien arjen

Suomen kuudenneksi suurin suorahakuyritys IMS Talent Oy on paitsi alansa perinteikäs ja arvostettu toimija, myös rohkea ja ennakkoluuloton uudistuja. Philips SpeechLive –puheentunnistuspalvelu muuttaa IMS:n konsulttien sanelut tekstiksi, mahdollistaen sujuvamman työnkulun, terävämpiä oivalluksia, lisää työhyvinvointia sekä korkean tietoturvan.

Vuonna 1986 perustetun IMS Talentin ydinosaamista ovat johdon suorahaku, johtoryhmien arviointi ja kehittäminen, hallitusten arviointi ja hallitusjäsenten suorahaku sekä kansainväliset haut. Kokonaisvaltainen palvelu sisältää myös testit, arvioinnit sekä referenssiraportoinnin.

Yhtiön asiakkaita ovat keskisuuret ja suuret suomalaiset yritykset. Kansainvälistä rekyyliä tarjoavat IMD International Search Groupin yli 25 valtion verkosto sekä AESC:n maailmanlaajuisen suorahakuyritysten järjestön jäsenyys. IMS Talentin laadusta ja asiakastyytyväisyydestä kertoo huikean korkea nettosuositusindeksi, reilusti yli 90.

Resursseja, laatua ja tehokkuutta

Onnistunut suorahaku edellyttää sekä lujaa ammattitaitoa että tarkkaa silmää. Yksi merkittävä osa IMS Talentin konsulttien työstä muodostuu kandidaatteja koskevien raporttien laatimisesta. Asiakkaille toimitettavat raportit ovat paljon enemmän kuin ansioluetteloita – niiden tehtävä on kirkastaa kunkin kandidaatin osaaminen syvällisellä ja inhimillisellä tasolla. Kandidaatin todellista osaamista eivät mittaa yksin aiemmat tittelit, vaan myös se, mikä on ollut hänen panoksensa työnantajiensa liiketaloudellisiin tavoitteisiin kussakin tilanteessa. Tätäkin tärkeämpää on oivaltaa, soveltuuko hakija tulevan työpaikkansa kulttuuriin, joten hänet on kohdattava ennen kaikkea ihmisenä. Raporttien tulee olla niin selkeitä ja perusteellisia, että niiden avulla toimeksiantajan on helppo ymmärtää, miksi juuri kyseiset henkilöt ovat valikoituneet kaikkein potentiaalisimmiksi kandidaateiksi. Philips SpeechLiven avulla raportit valmistuvat suoraan puheesta tekstiksi, kirjaimellisesti napin painalluksella ja omasta älypuhelimesta, missä ja milloin vain.

– Raportointi on vaativa prosessi, jossa mahdollisuus sanella analyysi suoraan tekstiksi tarjoaa useita etuja. Sen avulla on aiempaa tehokkaampaa ja helpompaa rakentaa kokonaisuus vaiheittain valmiiksi, heti tuoreeltaan. Näin myös vältämme perinteisiä saneluita seuranneen työlään puhtaaksikirjoituksen. Pystymme vapauttamaan aikaa ja kapasiteettia varsinaiseen asiakastyöhön – toisin sanoen kehittämiseen ja kohtaamisiin, joihin vain ihmiset pystyvät. Philips SpeechLiven ansiosta työskentely on paitsi tehokkaampaa myös vapaampaa, jonka koen lisäävän myös työhyvinvointia. Myös monikielisyyden tuki sekä korkea tietoturva ovat sekä meille, asiakasyrityksille että hakijoille ensisijaisen tärkeitä asioita, kertoo IMS Talentin osakas ja toimitusjohtaja Heidi Hannuksela.

Rohkeasti eteenpäin

Hyvien kokemusten innoittamana IMS Talentilla etsitään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia Philips SpeechLiven käytölle esimerkiksi sopimusten laatimisessa, haastatteluissa, tehtävänkuvauksissa ja taustoittamisessa.

Suosittelen SpeechLiveä kaikille, jotka haluavat tehostaa prosesseja sekä keskittyä asiakkaaseen, toteaa IMS Talentin Partner Jaani Suominen

– Philips SpeechLive oli erittäin helppo ottaa käyttöön. Tehokkaan koulutuksen jälkeen sanelimme ensimmäiset raportit ongelmitta. Saimme paikalliselta Philips SpeechLive -partnerilta Oy Konttorityöltä asiantuntevaa ja aktiivista palvelua, emmekä ole joutuneet odottelemaan vastauksia niin sanotusti tiketteinä jonossa. Philips SpeechLive on selkeä ja kaikin puolin käyttäjäystävällinen ratkaisu, joka muuttaa puheen tekstiksi tarkasti ja nopeasti. Suosittelen SpeechLiveä kaikille, jotka haluavat tehostaa prosesseja sekä keskittyä asiakkaaseen, toteaa IMS Talentin Partner Jaani Suominen